За нас

Превръщаме идеите Ви в реалност

Кои сме ние

ELEVISION е компания, за която няма нищо невъзможно в процеса на замисляне и изграждане на всяка идея или желание и превръщането им в реални продукти. Използвайки всички налични технологии и ресурси, винаги успяваме да създадем краен продукт, който да надхвърля изискванията и очакванията на всеки клиент.

Концепция

Отделът ни се състои от 3 производствени участъка: участък за листов офсетов печат с всички видове печатни операции (рязане, щанцоване, ламиниране, лазерно рязане и т.н.), участък за ролен офсетов печат, където производството следва операциите от ролка до ролка, и участък за следпечатни операции, където се извършва сглобяване и конфекциониране на продукцията.

Мисия

Най-добрите рекламни кампании са онези, които се помнят по-дълго, намират отклик в аудиторията и създават истинска връзка между клиента и продукта или услугата. При всеки проект се стремим да отговорим на изискванията на клиента и да постигнем отлично качество. Компанията използва само надеждни материали, които могат да бъдат напълно рециклирани.

Продукти

products_section

ELEVISION специализира в създаването и производството на пълна гама от POS материали, дисплеи и външна реклама – без значение дали става въпрос за yоблер или за много атрактивен дисплей.

Универсални дисплеи 60 х40х160 см

Универсални дисплеи 40 х40х160 см

Къстъм Универсални дисплеи

Тийзъри

Стойки за рекламни брошури

Уоблери

Шелфтолкъри

Страници на киоски

Стопери

Табелки

Шоу Карти

Мини Шоу карти

Паразитни ленти

Касови дисплеи с отворен достъп

Касови дисплеи със затворен достъп

Хенгери с отворен/затворен достъп

Диспенсери

Триизмерни картонени дисплеи

Светещи колони и пиедестали

Малки светещи реклами

Светещи надписи

За секюрити стопери

Рекламни лами

Продуктови лами

Винили

Облепване на витрини

Облепване на коли

Подови стикери

Предимства

Извършваме целия процес от разработката до производството.

icon_2

Разполагаме със собствена производствена база, коeто ни позволява да гарантираме контрол и високо качество на печатните материали.

icon_3

Разполагаме със собствено производствено звено за сглобяване, което ни позволява да подобряваме и контролираме процеса на сглобяване.

Периодично минаваме одит от клиент от фармацевтичната индустрия и поддържаме подходяща документация за производствения процес.

Работим съв собствена ERP система, която осигурява контрол и управление на целия процес.

icon_6

Проследяваме и документираме всяка произведена партида.

icon_7

Ние сме гъвкави - можем да произвеждаме както малки, така и големи тиражи.

ISO-9001-colour-text

ISO 9001:2015

Процес

Концепция

Нашият екип се запознава с нуждите на Вашия бизнес и спецификите на продуктите, за да може да предложи най-оптималното решение за целите на проекта.

Производство

След финализиране на дизайна, преминаваме към изготвянето на продукта, а експертите ни следят за спазването на високо качество през всеки етап на производство.

Логистика

ELEVISION извършва собствена логистика, което прави транспортирането на готовите изделия максимално лесно и удобно както в България, така и в цяла Европа.